top of page

AARREKARTALLA UNELMIIN!

Onnellisuusmagneetti/Unelmat/Tavoitteet/Valinnat/Itsensä johtaminen/Projektit/Keinot/Tasapaino/Hyvinvointi

 

Unelmat viitoittavat arkisia havaintojamme ja valintojamme - usein tietämättämme. Parhaimmillaan ne toimivat selkeinä tavoitteina. Voit toteuttaa unelmiasi aarrekartan avulla. Aarrekartta ei kuitenkaan ole "unelma-automaatti", vaan pikemminkin mielen työpaja.

 

Kuvaus Unelmista totta -aarrekarttailtapäivästä.
 

Lue aarrekarttailijan kokemus unelmatyöskentelystä.
 

Mikä on aarrekartta?

 

Aarrekarttavalmennuksessa pysähdyt kysymään itseltäsi, mistä unelmoit. Koska realisti ja kriitikko sinussa pauhaavat usein niin kovaa, että unelmoijan on vaikea saada äänensä kuuluville. Kuuletko Sinä sisintäsi? Se kyllä kertoo, jos vaan kuuntelee.

 

Unelmat ovat kuin timantteja, jotka kertovat Sinulle kirkkaasti, mikä Sinua innostaa ja on tärkeää. Ensin on kuitenkin tiedostettava, mistä unelmoi. Kartta toimii oppaanasi unelmiisi. Se houkuttelee intuition avulla unelmat esiin kuin magneetti.

 

Alat alitajuisesti nähdä tilaisuuksia, joihin tarttua, ja saat unelmiisi vauhtia. Aarrekartta luo sopivan "nosteen", jolloin monet asiat tuntuvat loksahtelevan kohdalleen. Aarrekartta vie Sinua alitajuisten suggestioiden tavoin kohti unelmaasi kuin myötävirtaan!

 

Teet valmennuksessa paperille kuva- ja voimalausekollaasin Sinulle tärkeistä asioista. Toki voit toteuttaa aarrekartan jollain muulla Sinulle sopivalla tavalla.

 

Voit tulla aarrekarttavalmennukseen yksin tai ystävä- tai työporukalla. Kerään vähintään neljän hengen ryhmän ja sitten sovimme teille sopivan ajankohdan aarrekarttatilaisuudelle. Ilmoittaudupa listalle!

 

Kysy tarjousta porukallesi!

 

 

Sielu kompassiksi ja rohkeus matkaevääksi. Unelmat siipinä ja aarrekartta magneettina.Aarrekartta kompassina
bottom of page