top of page

AARREKARTALLA UNELMIIN! -iltapäivä

Onnellisuusmagneetti/Unelmat/Tavoitteet/Valinnat/Itsensä johtaminen/Projektit/Keinot/Tasapaino/Hyvinvointi

 

Millaisesta elämästä Sinä unelmoit? Tule aarrekarttatilaisuuteen, joita pidän aika ajoin. Kokoa ympärillesi pieni ryhmä, niin pidän teille oman aarrekarttatilaisuuden. Kysy tarjous alla olevalla lomakkeella. 

 

Esimerkki:  Vanha Aarrekartalla unelmiin! -pienryhmävalmennus

 

ennakkoilmoittautujien kanssa sopimanamme päivänä 
viikonloppuna klo 13 - 16 tai arkena 17- 20

Aurinkorinteenkatu 36, 15160 Lahti (Karisto)

 

Tule viettämään kiva iltapäivä unelmiesi parissa. Aarrekartta on hauska, voimaannuttava ja toimiva tapa selkeyttää unelmiaan ja tavoitteitaan visuaalisin keinoin. Iltapäivän aikana opit, miten hyödynnät visuaalista menetelmää omien tavoitteittesi saavuttamiseksi. Rakennat itsellesi henkilökohtaisen aarrekartan, joka konkretisoi unelmasi.

 

Lue aarrekarttailijan kokemus unelmatyöskentelystä.

 

Unelmien aika on nyt!

 

Iltapäivän ohjelma

 

  • Aarrekartan ABC

  • Unelmista totta - vetovoiman laki

  • Päiväkahvit unelmatortun kera

  • Aarrekartan teko

  • Suunta kohti ihanaa tulevaisuutta!

 

Ilmoittaudu

 

Hinta (sis. alv. 24 %) yhdeltä hengeltä 65 e. Tule siis vaikkapa ystävättäresi kanssa viettämään kivaa ystävä- ja unelma-aikaa mukavassa pienryhmässä! Hinta sisältää kaikki materiaalit sekä iltapäiväkahvin/teen unelmatortun kera. Ryhmän koko on rajoitettu.

 

Ilmoittaudu aarrekarttailtapäivään 

  • tämän sivun lopussa olevalla tai

  • puh. 040 555 0079 (Sinikka).

 

Tuo unelmailtapäivään halutessasi mukaan hymyilevä kuva itsestäsi (ei ole pakollinen) karttaan kiinnitettäväksi. Ota mukaan pino aikakausilehtiä leikattaviksi sekä halutessasi koristeita, runoja ja valmiiksi tulostettuja aforismeja. Voit halutessasi myös ottaa mukaan läppärin, jos tarvitset tekstinkäsittelyohjelmaa tms.

 

Lämpimästi tervetuloa - ota ensimmäinen askel kohti ihanaa tulevaisuutta!

 

Unelmat tienviittoina

 

Unelmat viitoittavat arkisia havaintojamme ja valintojamme - usein tietämättämme. Parhaimmillaan ne toimivat selkeinä tavoitteina. Voit toteuttaa unelmiasi aarrekartan avulla. Aarrekartta ei kuitenkaan ole "unelma-automaatti", vaan pikemminkin mielen työpaja.

 

Mikä on aarrekartta?

 

Aarrekarttavalmennuksessa pysähdyt kysymään itseltäsi, mistä unelmoit. Koska realisti ja kriitikko sinussa pauhaavat usein niin kovaa, että unelmoijan on vaikea saada äänensä kuuluville. Kuuletko Sinä sisintäsi? Se kyllä kertoo, jos vaan kuuntelee.

 

Unelmat ovat kuin timantteja, jotka kertovat Sinulle kirkkaasti, mikä Sinua innostaa ja on tärkeää. Ensin on kuitenkin tiedostettava, mistä unelmoi. Kartta toimii oppaanasi unelmiisi. Se houkuttelee intuition avulla unelmat esiin kuin magneetti.

 

Alat alitajuisesti nähdä tilaisuuksia, joihin tarttua, ja saat unelmiisi vauhtia. Aarrekartta luo sopivan "nosteen", jolloin monet asiat tuntuvat loksahtelevan kohdalleen. Aarrekartta vie Sinua alitajuisten suggestioiden tavoin kohti unelmaasi kuin myötävirtaan!

 

Teet valmennuksessa paperille kuva- ja voimalausekollaasin Sinulle tärkeistä asioista. Toki voit toteuttaa aarrekartan jollain muulla Sinulle sopivalla tavalla.

 

Voit tulla aarrekarttavalmennukseen yksin tai ystävä- tai työporukalla.

 

Sielu kompassiksi ja rohkeus matkaevääksi. Unelmat siipinä ja aarrekartta magneettina.

 Nimi *

S-posti *

Puhelin

Osoite (katu, postinro, kaupunki)

Aarrekarttailtapäivä

Viesti

Kiitos viestistäsi! Otit juuri askelen kohti ihanaa tulevaisuutta!

Aarrekartta kompassina
bottom of page