top of page

KOHTI ELÄMÄNMUUTOSTA!

Onnellisuustaidot/Tavoitteet/Motivaatio/Muutos/Pelot/Tekosyyt/Esteet/Unelmat/Tasapaino/Hyvinvointi/Itsensä johtaminen

 

​Ota vastuu tulevaisuudestasi. Onnen avaimet löytyvät omasta taskustasi.

 

Muutosvalmennus on käytännöllistä, ratkaisukeskeistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa. Valmennus auttaa Sinua löytämään mahdolliset muutostarpeesi ja keinot toteuttaa pieniä ja isoja muutoksia niin arjessa, yksityiselämässä, työssä kuin ihmissuhteissakin. Kenties haluat lähteä toteuttamaan jotain unelmaasi?

 

Tiedätkö, minne olet menossa?

 

Elämä on muutosta. Kun olet oman elämäsi airoissa, et ajelehdi. Et pyöri ympyrää. Osaat myös tehdä tarvittavia korjausliikkeitä, jos kurssisi on täysin väärä. Tiedät myös, miten toimia vastatuulessa ja väistää matkalla eteesi vääjäämättä tulevat karikot.  

 

Valmennuksessa mietit, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Millaista elämäsi olisi, kun muutos olisi tapahtunut? On tärkeää pystyä kuvittelemaan parempi tulevaisuus. Sitten mietit reitin, konstit ja aikataulun.

 

Mitä Sinulle saisi olla?

Muutosvalmennuksessa asiakkaani ovat mm. päättänet ryhtyä itsensä parhaaksi ystäväksi, tehneet ruokaremontin, aloittaneet liikuntaohjelman, toteuttaneet unelmiaan, lähteneet opiskelemaan uudelle uralle, saaneet unelmatyöpaikan, perustaneet yrityksen, sanoneet omille jarruille ja tekosyille hyvästi, tehneet arjestaan kivemman, rakastuneet uudestaan kumppaniinsa, löytäneet uuden parisuhteen ja muuttaneet ulkomaille.

 

Valmennusta voit ottaa kerran tai sarjana. Määrä riippuu tilanteestasi ja tavoitteittesi lajuudesta.

Henkilökohtainen valmennus sopii kenelle tahansa, joka kaipaa tukea, uusia näkökulmia ja peiliä ajatuksilleen. Kun saat selkeyden siitä, mitä elämältäsi haluat, sinun on helpompi miettiä käytännön suunnitelmia päästäksesi tavoitteisiisi.

 

Hinnasto

 

Mitä Sinä tarvitset ollaksesi onnellinen? Toteutuuko se elämässäsi?

 

Elämänmuutos ratkaisukeskeisellä valmennuksella
bottom of page