top of page

MUUTOSVALMENNUS

Unelmat/Tavoitteet/Kriisit/Työttömyys/Elämäntapamuutokset/Terveys/Työ/Ihmissuhteet/Tulevaisuudenusko

 

Elämä on yhtä muutosta, ja hyvä niin. Muutoksessa on helpompi uida myötävirtaan kuin vastavirtaan. Muutoksen vastustaminen käy nimitäin voimille ja turhauttaa, koska sen taistelun aina häviät. Näe muutos mahdollisuutena: vanha tekee tilaa uudelle. Mitä uutta haluaisit saada elämääsi?

 

Elämä on valintoja. Risteyksissä on aina käännyttävä johonkin suuntaan - tekemättä jättäminenkin on teko. Jos et itse valitse, joku kyllä valitsee puolestasi. Älä anna elämäsi tahtovaltakirjaa toisille, pidä se tiukasti näpissäsi.

 

Muutos ei ole aina mieluinen. Elämä heittää eteesi tilanteita, jotka pakottavat muuttumaan kivun kautta. Vaihtoehdot ovat: muutu, muuta tai sopeudu. Muutos on kasvun paikka.

Muutosvalmennus sopii niin yksilöasiakkaille kuin yrityksille, jotka ostavat sen työntekijälleen muutostilanteen tueksi (esim. eläkkeelle jääminen, irtisanominen, työuupuminen, työtehtävien muutos vaikkapa asiantuntijasta esimieheksi tms.).

 

Minä risteyksessä

Kuka olen, mistä tulen ja minne olen menossa?

 

Kirkasta arvosi, tavoitteesi ja unelmasi, tee suunnitelmasi ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa tulevaa.

 

Valmennustuotteitani:

 

  • Oman elämän inventaario: kokonaistilanteen kartoitus

  • Kukoistuskurssi

  • Aarrekarttavalmennus

  • Kohti elämänmuutosta

  • Uusi suunta työhön

  • Onnellisempi parisuhde

 

Voit vauhdittaa muutosta kerran tai sarjan valmennuksella.

 

Hinnasto

 

Reteaming-valmennusmenetelmä on ratkaisukeskeinen ja yhteistoiminnallinen menetelmä, jonka avulla voit ratkoa ongelmia, kehittää itseäsi ja saavuttaa tavoitteitasi. Menetelmä soveltuu sekä yksilöiden että ryhmien, kuten työryhmien ja organisaatioiden, kehittämisen työkaluksi. Prosessi sisältää 12 askelta.

 

Kun aloitat tänään, vuoden päästä huomaat, että se kannatti.

Muutos itsessä - muutos elämässä.
bottom of page