top of page

Ystävissä paras tuki

Minulla oli unelma. Unelmoin perustavani valmennusalan yrityksen. Jo varhaisessa vaiheessa aloin puhua yrityksestäni työnimellä Unelmala.

Valmennuksessa käytetään tekniikkaa Act as if. Lyhyesti sanottuna: Ala toimia niin kuin unelmasi olisi jo totta! Ihmisen aivot eivät erota toden ja kuvitellun eroa. Mitä tiiviimmin unelmaansa ajattelee, sitä todemmalta se tuntuu.

Minäkin aloin nähdä itseni yrittäjänä. Pian aloin ajatella, toimia ja käyttäytyä kuin yrittäjä. Joka päivä otin myös uusia askelia kohti yrittäjyyttä - sillä unelmointi ilman tekoja on vain unelmointia. Suunnittelin ja selvittelin. Unelmasta tuli tavoite.

Tein itselleni aarrekarttoja, joissa kuvasin itseäni, yritystäni ja elämääni sitten kun kaikki on totta. Pistin aarrekarttoja kompassiksi keittiöön, makuuhuoneeseen ja vaatehuoneeseen.

Samalla kerroin suu vaahdossa unelmastani ystävilleni. Yes, go for it, girl! Siitä vaan! Mahtavaa, hyvä tästä tulee! Innostuin itse lisää, kun kaikki ystäväni innostivat minua. Innostus sai minut toimimaan yhä pontevammin unelmani toteuttamiseksi.

Nyt minulla on valmennusyritys Unelmala. Kaikki on juuri niin ihanaa kuin vuosia sitten kuvittelin. Herään joka aamu innostuneena elämästäni ja asiakkaistani. Elämäni on juuri niin vapaata ja merkityksellistä kuin mistä unelmoinkin.

Ystäväni Maria teki minulle aikanaan mukin, jossa luki "If you can dream it, you can do it". Toden totta. Join siitä vuosia aamukahvini miettien, että kyllä minäkin!

Nyt puhun uudesta unelmastani ystävilleni. Senkin voin jo kuvitella. Otan vastaan kaiken tukenne, rakkaat ystäväni!

Bonding
Kirjoituksiani
Aiempia kirjoituksiani
Etsi tagit
Tunnisteita ei vielä ole.
Katso myös
  • Facebook Classic
bottom of page