VALMENTAJA

Kiva tutustua!

 

Olen Sinikka Kiviluoma. Olen monipuolisesti koulutettu valmentaja, opettaja ja viestinnän ammattilainen Lahdesta. Valmennan Lahdessa sekä sopimuksen mukaan Juvalla. Skypessä onnistuu myös. 

 

Valmentajana oivallutan Sinua, valaisen lampulla pimeitä ja epäselviä paikkoja ja kannustan tutkimaan sydäntäsi ja mieltäsi. 

 

Omaa elämänkokemusta ja itsetuntemusta olen hankkinut yli 50 vuotta. Paras elämänkouluni on parisuhde. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä yli  vuotta, ja meillä on lukiota käyvä poika.

 

Ammatillisesti olen toteuttanut rohkeasti unelmiani. Olen kouluttanut itseäni kolmeen ammattiin, työskennellyt eri työyhteisöissä, irtisanoutunut, perustanut yrityksen ja luonut itselleni oman unelmatyöni. Olen asunut kahdesti ulkomailla ja usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Olen saattohoitanut äitini ja nyt huolehdin leskeksi jääneestä isästäni. Olen  toiminut myös Aika parantaa -vapaaehtoisverkostossa.

 

Olen syntyjään pessimisti, mutta elämänkoulun opettama, itseoppinut (-opetellut) optimisti. Entinen mestarimurehtija, ahkera mittatikun kanssa kulkija, kivireen vetäjä, virheiden vatvoja ja synkisteljä.  Lopulta tajusin viisastua! Elämä on ihan liian lyhyt itsensä kampittamiseen - astuin itseni varjosta valoon. Ikääntyminen ja elämänkokemukset vauhdittivat muutostani. 

 

Sinäkin voit kehittää onnellisuustaitojasi itseksesi tai koulutetun valmentajan kanssa. Valmennuksessa pysähdyt miettimään elämääsi ja otat oppia onnellisuustutkimuksen parhaasta annista.

 

Lähdetkö kanssani kohti vielä parempaa tulevaa?

Lue asiakkaitteni kokemuksia.

 

Koulutukseni

Entisenä opettajana uskon jatkuvaan lisäkoulutukseen myös oman ammattitaitoni kehittämisessä.

 

Valmennusosaamiseni

Olen käynyt monipuolisia valmentajakoulutuksia. Minulla on ratkaisukeskeisen valmentajan, elämäntaidonvalmentajan,  parisuhdevalmentajan ja NLP Master Coachin tutkinnot. Pohjakoulutukseltani olen FM ja opettaja.

 

Viestintäosaamiseni

Olen työskennellyt noin 15 vuotta viestinnän eri tehtävissä viestintäkonsulttina, työyhteisöviestinnän kehittämistehtävissä, verkkopäätoimittajana ja tiedottajana. Plakkarissa on viestintäpäällikön tutkinto ja soveltavan kielitieteen syventävät opinnot yliopistossa. 

 

Opetusalan osaamiseni

Olen pätevä opettaja. Olen opettanut eri kouluasteilla niin lapsille, nuorille kuin aikuisille kieliä, kulttuurien välistä viestintää sekä kirjoittamista (peruskoulu 5. – 10 lk., ammattikorkeakoulu, kansanopisto ja kansalaisopisto). Lisäksi olen pitänyt yli sata koulutustilaisuutta työyhteisöille.

 

Lue lisää koulutuksestani

 

Olen lamppuna, tukena ja oivalluttajana Sinulle.

 

 

Valmentaja Sinikka Kiviluoma

Olen valmentaja Sinikka Kiviluoma. Kun tietää, minne on menossa, on helpompi päästä sinne. Miten voin auttaa Sinua pääsemään kohti tavoitettasi?

"Sinikka on rauhallinen, selkeä ja kuitenkin iloisen innostava valmentaja. Erityisesti pidin johdonmukaisuudesta ja tarkoista havainnoista matkan varrella. Valmentaja keskittyi minuun 100 %:sti ja antoi luontevasti esimerkkejä, jos oli vaikea päästä johonkin asiaan kiinni."

 

"Mutkaton ja sujuva ammattilainen. Tiedän varsin monta, kenelle suosittelisin nimenomaan Sinikan valmennusta!"

 

"Sinikka on hauska, mukava ihminen. Hän on huippuvalmentaja - luonteva, ammattitaitoinen, kekseliäs, äärimmäisen tilannetajuinen ja empaattinen. Silti jämäkkä ja ryhdikäs, jotta asiat rullaavat ja menevät eteenpäin."

 

"Valmentajalla on elämänkokemusta ja rohkeutta peilata asioita myös oman kokemuksen kautta, arvostan sitä suuresti."

 

Lue lisää