top of page

ASIAKAS KERTOO KOKEMUKSIAAN

Mies, yksilövalmennus

”Valmennus sai konkreettisesti potkittua allekirjoittanutta lähtemään tekemään asioita näiden oppien mukaisesti. Luottamus omiin vaikutusmahdollisuuksiin nousi keskustelun seurauksena, tämä oli se tärkein juttu. Valmentaja oli mukava ihminen. Valmennus jokaiselle kansalaiselle pakolliseksi vuoden välein.”

Nainen, työnohjaus

"Lähdin koska oli kollegoita kuullut pelkkää hyvää työnohjauksesta. Elämäni kokonaiskartoituksen jälkeen toivoin ojennusta työn ja mielen sekasortoiseen tilanteeseen sekä tunnetaitojen kehittymistä. Oivalluksia tuli paljon: Monet tutut asiat olivat jotenkin unohtuneet, joten oli hyvä että ne ääneen lausuttiin ja näin taas muistiin palautettiin.
 

Sarjan (8 käyntiä) jälkeen olen len rauhallisempi ja ymmärtäväisempi muita sekä itseäni kohtaan.
Suurin oivallus: Puhumisen tärkeys hyvässä ja pahassa. Toiseksi, Minä itse teen valinnat ja näin vaikutan työhön sekä vapaa-aikaani. Itsetuntemus ja tunteiden säätely vahvistuivat. 

Teit monia pieniä osuvia huomioita minusta ja tavoistan. Olit mukava ja helposti lähestyttävä. Hyvin poimit olennaisen rönsyilevästä puheestani. Yhteistyö oli mutkatonta ja joustavasti löytyi sopivat ajat."

Nainen, yksilövalmennus

"Valitsin työnohjaajan harkiten. Pelotti, että jos valitsen väärin, sillä tämän sarjan maksoi työnantaja. Onneksi löysimme toisemme.

 

Kiitos tiivistelmistäsi. Kun kävin ne sarjan loputtua läpi, yllätyin, miten paljon isoja aiheita olimme ehtineet käydä kuudessa kerrassa. Juurikin niitä, mitkä olivat työni kannalta tärkeimpiä. Teit tarkkoja havaintoja ja sait minut näkemään ajatusmallini ja toimintapani. Hienosti toit punaisen langan esiin. Vaikeitakin aiheita kevensit sopivasti huumorilla. Oli aina kiva päästä langoille kanssasi ja session jälkeen olin innostunut.

 

Työssä jaksaminen, ajankäyttö, työrooli, epäselvät odotukset, uusi suunta työotteelle. Paljon muutakin puhuimme. Parasta oli ehkä kokonaiskuva elämästäni. Sain sarjan aikana kivoja juttuja aikaan!"

Nainen, yksilövalmennus

"Valmennus toimi hyvin. Valmennuksessa oli hyvä, lämmin ja avoin ilmapiiri ja minun oli helppo puhua omista asioistani valmentajan kanssa.  

 

Valmentaja on mielestäni ammattitaitoinen, lämminhenkinen, huumorintajuinen ja valmennus eteni johdonmukaisesti aihepiiristä toiseen. Pidin myös siitä, että sähköpostiin tuli valmennuksen jälkeen tiivistelmä edellisestä valmennuksesta sekä kotitehtäviä ja kehitysehdotuksia mietittäväksi.

 

Valmennusaika käytettiin myös tehokkaasti hyväksi. Valmennus auttaa selventämään omia ajatuksia ja tavoitteita. Lisäksi valmentaja auttaa ajattelemaan laajemmin ja miettimään vaihtoehtoja, joita ei itse olisi tullut ajatelleeksikaan sekä kyseenalaistamaan omia uskomuksia ja ajatusmalleja.

 

Koen, että omaan itseen ja oman elämän ja tavoitteiden selventämiseen kannatti satsata. Mielestäni valmennus maksaa itsensä takaisin ja siitä on minulle sekä aineetonta (elämänlaatu paranee, kun tekee itselle oikeita valintoja) että aineellista hyötyä (uralla eteneminen). "

 

Nainen, parivalmennus

"Valmentaja on erittäin sopiva persoona tähän työhön. Hän osasi olla napakka ja piti aikataulun. Antoi tilaa osallistujille ja ei syyttänyt ketään.  Olin tyytyväinen parivalmennukseen etenkin sen takia, että jokaisella tapaamisella oli oma teemansa, jonka ympärillä asiat käsiteltiin. Valmentaja osasi ohjata hyvin keskustelua antaen kuitenkin tilaa molemmille. Uskon, että valmennus olisi erittäin tarpeellinen kaikille aviopareille."

Mies, yksilövalmennus

"Tulin valmennukseen selkeyttämään ajatuksiani työkuvioista ja parisuhteesta. Olen tyytyväinen lopputulokseen! Oli helppo keskustella tilanteestani ja koen, että moni ajatus selkeytyi.  Kiitos."

Nainen, yksilövalmennus

"Valmennus auttoi selviytymään vaikeassa elämäntilanteessa. Hain valoa tunnelin päähän, ja uskoa itseen. 
 

Ilmapiiri oli vapaa ja myönteinen. Tämä todella haastoi ajattelemaan. Ei vellottu pahassa olossa. Valmentaja on helposti lähestyttävä, avoin, asioihin laajasti perehtynyt ja innostunut. Koin olevani ainutlaatuinen omassa tilanteessani. Olit keskittynyt juuri minuun ja minun ohjaamiseen.

 

Vaikka tunteista paljon puhuttiinkin, tyylisi sopii myös sellaiselle, joka karttaa ”tunnehömppää” tai ”terapeuttista” lähestymistapaa.
 

Olin pulassa ja pääsin eteenpäin. Kiitos!"

 

Mies, parivalmennus

"Jäsensin erinomaisesti solmutilannettamme: miten ja miksi olemme solmussa. Työskentely lisäsi hyvin itsetuntemustani, opin ilmaisemaan ajatuksiani, tunteitani ja tarpeitani puolisolle. Kuuntelen vaimoani nyt enemmän ja paremmin. Hänkin oppi kuuntelemaan hyvin minua.

 

Kurssi selkeytti ajatuksiani, ja antoi työkaluja parisuhteessa selviämiseen.

 

Sinikka oli hyvin läsnä ja sain paljon toimintatapoja parisuhteemme parantamiseksi. Tottakai suosittelen kaikille parisuhdevalmennusta!"

 

Nainen, yksilövalmennus

Hain selkeyttä elämäntilanteen muutoksessa ja mahdollisuuden purkaa ajatuksia. Ilmapiiri oli vapaa ja luottamuksellinen. 

 

Minulle selvisi, että olen itse asiassa aika suuren muutoksen edessä. Oli hyvä hetki pysyhtyä ja miettiä, mitä elämä nyt tuo tullessaan. Nyt uskon, että olen saanut voimia (rohkeutta) toimia niin,  että otan itseni enemmän huomioon terveellä tavalla.

Kyllä voin suositella lämpimästi valmennusta. Tämän kaltainen valmennus olisi hyväksi jokaiselle. Saisi hiukan eväitä itsensä ja elämänsä tutkisteluun."

Nainen, yksilövalmennus

”Hakeuduin valmennukseen ennen isoja elämänmuutoksia ja päätöksiä. Joka kerta menin hyvin mielin valmennukseen ja sieltä pois. Sain paljon uusia näkökulmia asioihin ja lähestymistapoja tilanteisiin, missä on parannettavaa, ja tsemppausta hankaliin tilanteisiin. Tein pieniä muutoksia arkeen ja tottumuksiin, millä saa paljon kaikkea ihanaa aikaan. Pieni oivallus tuli moniin asioihin ja siihen, että kyllä minäkin tähän pystyn. "
 

Mies, parivalmennus

"Parisuhdeneuvonta auttoi minua erinomaisesti harkittujen päätösten tekemisessä parisuhteeni hyväksi. Työskentelymenetelmät ja parineuvojan työskentely olivat erinomaisia, ja auttoi minua jäsentämään hyvin solmutilannetta: miten ja miksi olemme joutuneet siihen."

 

Nainen, yksilövalmennus

”Oli ongelmia oman päätöksen tekemisessä. Pääsin nousemaan ongelman ”päälle”. Valmentaja oli tarpeeksi vahva eikä antanut mun johdatella, että antaisi mulle neuvoja. Jokainen valmennettava on erilainen ja valmentajan tulee reagoida valmennettavan persoonan mukaan. Valmentaja ei lähtenyt mun vietäväksi. Puhutti tarpeeksi, ja kun kuulin oman äänen aprikoivan asioita, päästiin lopputulokseenkin siinä, missä oli tarpeen.”
 

Nainen yksilövalmennus

”Valmennus osui tähänastisen elämäni suurimmassa muutostilanteessa. Itseluottamus ei ollut tuolloin korkeimmillaan, etsin arvoja itsestäni ja ympäristöstäni jossa elin niin työ- kuin henkilökohtaisissakin ihmissuhteissa.

 

Koin valmennuksen hyvin luontevana ja sujuvana, missään vaiheessa ei tullut epämukava olo, ei edes silloin kun oltiin kipeiden ja aikaisemmin vältettyjenkin asioiden äärellä. Valmennuksen metodit sopivat itselleni hyvin, suurin rooli oli varmasti Sinikalla ja hänen taidollaan kuljettaa valmennusta eteenpäin."
 

Nainen, yksilövalmennus

”Syksyllä olin lähellä masentua, itsetunto nollassa, kaikki tuntui kaatuvan päälle. Alussa olin epäileväinen, mutta jo ensimmäisen istunnon aikana koin, että minua kuunnellaan. Pystyin kertomaan asioista, joita olin vain hautonut yksin mielessäni.

 

Valmentajan motivointi toimi kohdallani erittäin hyvin, uudenlaisen minäkuvan löytäminen sekä itsensä hyväksyminen olivat isoja asioita. Valmennuksen jälkeen oloni oli korjaantunut huomattavasti. Valmentaja auttoi minua huomaamaan, ettei elämäni olekaan niin synkkää ja että minä olen aika hyvä tällaisenakin. Elämäni on nyt paljon valoisampaa, opettelen ja olen oppinut katsomaan asioita positiivisella tavalla."
 

Nainen, yksiövalmennus

”Sinikka on helposti lähestyttävä ja iloinen ihminen. Minusta oli hauska jutella valmentajan kanssa ja miettiä eri vaihtoehtoja, saada uusia näkökulmia. Omien arvojen ja oman käyttäytymisen tutkaileminen on aina hyväksi. Voisin suositella valmennusta esimerkiksi ihmisille, jotka haluavat uusia näkemyksiä asioihin.”
 

Mies, yksilövalmennus

”Valmennus osui vaiheeseen, jolloin olin tyytyväisenä omaan elämän tilanteeseen, mutta hain uutta näkökulmaa ajatella asioiden tärkeysjärjestystä. Valmennus oli mielestäni hyvä tapa käsitellä ja avata mielessä olevia kysymyksiä. Valmentajan kysymykset ja asioiden kyseenalaistaminen saivat miettimään, ajattelemaan ja keskustelemaan asioita auki tavalla, jota tuskin itse olisi osannut tehdä. Valmennuksella sai varmuutta omaan arvomaailmaani.

 

Hienoa oli, että valmentaja sai minut puhumaan ja ajattelemaan ohjauksellaan. Hän käytti hyvin aiemmilla kerroilla tekemiään muistiinpanoja valmennuksen etäänpäin viemisessä.

 

Voisin suositella valmennusta tutuille, joilla saattaa olla käsittelemättömiä asioita työ-, ystävä-, parisuhde- tai perhepiirissä. Niille, jotka haluavat laittaa asioitaan tärkeysjärjestykseen tai hakea vahvistusta elämän arvoille.”
 

Nainen, pienryhmävalmennus

”Elämäntilanteeni oli valmennukseen mitä parhain – olin hakemassa niin henkilökohtaiseen kuin työelämäänikin totaalista suunnanmuutosta. Valmennus tähän hetkeen oli kuin puuttuva palanen palapelistä.

 

Ryhmän ilmapiiri oli avoin, kannustava ja lämminhenkinen. Jokainen sai olla oma aito oma itsensä hyvine sekä rakentavine puolineen. Valmennus oli hyvin kuunteleva ja keskusteleva, dialogi ja ryhmän dynamiikka toimi. Olin prosessissa jo aika pitkällä ennen koulutuksen alkuakin mutta sain paljon uusia välineitä käsitellä asioita.”

 

Nainen, yksilövalmennus

”Valmennus toimi hyvin asiantuntevasti ja henkilökohtaisesti. Kohdallani toimi hyvin kannustava  ja empaattinen ote työskentelyyn. Lähdin valmennuksesta aina hyvillä ja positiivisella mielellä kotiin ja minulle jäi oikein hyvä ja innostunut mieli. Valmennus tsemppasi minua monessa asiassa. Pystyin keskustelemaan vapautuneesti omista henkilökohtaisista asioistani valmentajani kanssa. Oivalsin, että haluan pitää itsestäni huolta. Sain lisää rohkeutta ja itsevarmuutta tehdä asioita, kuten minusta tuntuu.”

 

Nainen, pienryhmävalmennus

”Valmennus edesauttoi suuresti muutostilanteen tutkimisessa eri näkökulmista. Ryhmävalmennus sujui erinomaisesti ja ryhmän sisäinen ilmapiiri oli hyvin kannustava, avoin, positiivinen ja kaikin tavoin innostava. Kokoontumisten jälkeen lähti aina iloisin, odottavin, rohkein ja avoimin mielin kohti uusia haasteita."

 

Nainen, pienryhmävalmennus

”Kannustava ilmapiiri loi turvallisen ympäristön asioiden pohtimiselle. On ollut hyvin vaikeaa edes tietää, kuka oikein olen ja mitä haluan. Nämä asiat ovat pikkuhiljaa selkiytyneet jälleen ja oli todella mahtavaa saada aikaa näiden asioiden läpikäymiseen laajemminkin valmennuksen ohessa.

 

Valmennuksesta lähdin aina uutta intoa puhkuen ideoita toteuttamaan. Aika vauhdilla mentiin, mutta sait meidän jokaisen asioiden ytimestä kiinni ja annoit ideoiden lisäksi myös oivallisia täsmäohjeita ja olit jokaisen valmennettavan vahva asiantuntija-apu.”

onnen avaimet omassa taskussa
Ratkaisukeskeinen valmentaja Sinikka Kiviluoma

Olen valmentaja Sinikka Kiviluoma.

 

Kun tietää, minne on menossa, on helpompi päästä sinne.

 

Miten voin olla avuksesi?

Pirauta saman tien,
puh. 040 5550079,
niin tuumataan tilannettasi yhdessä. 

ASIAKAS KERTOO

 

"Valmennus oli parasta, mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! En ole ikinä puhunut näin syvällisesti elämästäni."

"Ei mikään massapalvelu. Hyvä hinta-laatusuhde. Toimi paremmin kuin terapia."
 
"Ihanan rehellistä, heti kotoisa olo, mikä teki avautumisen helpommaksi. Rento ilmapiiri."

"Sinikka on rauhallinen, selkeä ja kuitenkin iloisen innostava valmentaja. Erityisesti pidin johdonmukaisuudesta ja tarkoista havainnoista matkan varrella. Valmentaja keskittyi minuun 100 %:sti ja antoi luontevasti esimerkkejä, jos oli vaikea päästä johonkin asiaan kiinni. Mutkaton ja sujuva ammattilainen. Tiedän varsin monta, kenelle suosittelisin nimenomaan Sinikan valmennusta!"

 

"Sinikka on hauska, mukava ihminen. Hän on huippuvalmentaja - luonteva, ammattitaitoinen, kekseliäs, äärimmäisen tilannetajuinen ja empaattinen. Silti jämäkkä ja ryhdikäs, jotta asiat rullaavat ja menevät eteenpäin.  Hänellä on elämänkokemusta ja rohkeutta peilata asioita myös oman kokemuksen kautta, arvostan sitä suuresti."

"Tämän kaltainen valmennus olisi hyväksi jokaiselle. Saisi hiukan eväitä itsensä ja elämänsä tutkisteluun."

 

"Hakeuduin valmennukseen ennen isoja elämänmuutoksia ja päätöksiä. Sain paljon uusia näkökulmia ja lähestymistapoja, ja tsemppausta hankaliin tilanteisiin. Tein pieniä muutoksia arkeen ja tottumuksiin -  sillä saa paljon kaikkea ihanaa aikaan. Pieni oivallus tuli moniin asioihin ja siihen, että kyllä minäkin tähän pystyn."

 

"Luottamus omiin vaikutusmahdollisuuksiin nousi, tämä oli se tärkein juttu.  Valmennus jokaiselle kansalaiselle pakolliseksi vuoden välein."

 

"Motivointi toimi kohdallani erittäin hyvin. Uuudenlaisen minäkuvan löytäminen sekä itsensä hyväksyminen olivat isoja asioita. Valmentaja auttoi minua huomaamaan, ettei elämäni olekaan niin synkkää ja että olen aika hyvä tällaisenakin. Elämäni on nyt paljon valoisampaa."

 

"Hain uutta näkökulmaa ajatella asioiden tärkeysjärjestystä.  Valmentajan kysymykset ja asioiden kyseenalaistaminen saivat miettimään, ajattelemaan ja keskustelemaan asioita auki tavalla, jota tuskin itse olisi osannut tehdä. Valmennuksella sai varmuutta omaan arvomaailmaani."

 

"Sinikka on hauska, mukava ihminen. Hän on huippuvalmentaja - luonteva, ammattitaitoinen, kekseliäs, äärimmäisen tilannetajuinen ja empaattinen. Silti jämäkkä ja ryhdikäs, jotta asiat rullaavat ja menevät eteenpäin.  Hänellä on elämänkokemusta ja rohkeutta peilata asioita myös oman kokemuksen kautta, arvostan sitä suuresti."

"Valmentaja on helposti lähestyttävä, avoin, asioihin laajasti perehtynyt ja innostunut.Koin olevani ainutlaatuinen omassa tilanteessani. Olit keskittynyt juuri minuun ja minun ohjaamiseen.

Saattaa sopia myös sellaiselle, joka karttaa ”tunnehömppää” tai ”terapeuttista” lähestymistapaa."

 

"Olin pulassa ja pääsin eteenpäin."

 

”Pienryhmävalmennuksen malli oli hyvä. Valmentajana Sinikka on asiantunteva, kannustava ja jämäkkä. Hän välittää aidosti valmennettavistaan. Ihailen hänen kykyään palata asiaan, kun keskustelu rupesi rönsyilemään muihin aiheisiin. Sinikka valoi uskoa siihen, että asia kuin asia hoituu. Olen erittäin tyytyväinen osallistumisestani valmennukseen!”

"Mä niin tarvitsin tätä! Parasta oli kokonaisuus. Sain energiaa ja innostusta. "

"Hain selkeyttä, itsetuntemusta  sekä välineitä eron käsittelyyn. Sarja oli antoisa ja hyödyllinen. Ilmapiiri oli lämmin, rohkaiseva ja rakentava."

 

Pohdintatehtäviä oli kivuliasta miettiä, mutta niiden purkaminen oli silmiä avaavaa. Valmentajalla on hyvä linja ja tyyli. "

 

"Tapaamiset olivat hyvin suunniteltuja ja etenivät. Valmennus vastasi juurikin tarpeitani."

bottom of page