top of page

RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS
ELÄMÄNTAIDONVALMENNUS (Life Coaching)

Ratkaisukeskeinen valmennus/ Onnellisuustaidot/Unelmat/Tavoitteet/ Arvot/Itsetuntemus/Itsensä johtaminen/Ratkaisut/Keinot/Tasapaino/Hyvinvointi

 

​Oletko onnellinen - itseesi ja elämääsi tyytyväinen? Osaatko tehdä hyviä valintoja ja ratkaisuja? 

 

Ratkaisukeskeinen valmennus ja elämäntaidon valmennus (Life Coaching) keskittyy siihen, miten teet itsellesi hyviä ratkaisuja elämäsi risteyksissä sekä lisäät käytännössä onnellisuutta, hyvinvointia ja tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi.

 

Millaista on ratkaisukeskeinen valmennus? Lue asiakaskokemuksia.

 

Valmennuksen periaatteet

  • käytännöllistä

  • ratkaisukeskeistä ja

  • tulevaisuuteen suuntautuvaa.
     

Valmennus auttaa Sinua löytämään mahdolliset muutostarpeesi ja keinot toteuttaa pieniä ja isoja muutoksia niin arjessa, työssä kuin ihmissuhteissakin. Tai kenties haluat lähteä toteuttamaan jotain unelmaasi?

 

Toki elämänsä voi vallan hyvin elää  niin, että on elossa eikä kysele onnen perään. Jos taas onnellisuus on elämäsi päämäärä, valmennuksessa keskityt kysymään itseltäsi, elätkö onnellista, mielekästä, itsesi näköistä elämää, jossa mitään ei puutu eikä mikään purista.

 

Kun olet oman elämäsi airoissa, et ajelehdi. Silloin tiedät, mihin olet menossa ja mistä tulossa. Et pyöri ympyrää. Osaat myös tehdä tarvittavia korjausliikkeitä, jos kurssisi on täysin väärä. Tiedät myös, miten toimia vastatuulessa ja väistää matkalla eteesi vääjäämättä tulevat karikot.   

 

Valmennusta voit ottaa kerran tai sarjana. Määrä riippuu tilanteestasi ja tavoitteittesi lajuudesta.

 

Henkilökohtainen valmennus sopii kenelle tahansa, joka kaipaa tukea, uusia näkökulmia ja peiliä ajatuksilleen. Kun saat selkeyden siitä, mitä elämältäsi haluat, sinun on helpompi miettiä käytännön suunnitelmia päästäksesi tavoitteisiisi.

 

Lue valmennuksen hyödyistä.

Tutustu hinnastoon.

 

Mitä Sinä tarvitset ollaksesi onnellinen? Toteutuuko se elämässäsi?Life coaching
bottom of page